Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website PlusM2. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat u instemt met onderstaande voorwaarden.

De informatie op deze website is met zorg samengesteld, het is echter mogelijk dat informatie die wordt weergegeven onverhoopt onvolledig en/of onjuist is.

Tot de aard en inhoud van de informatie op de website geeft PlusM2 geen garanties en is er tevens niet aansprakelijk voor, noch voor de gevolgen van het gebruik ervan.

PlusM2 wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van schade veroorzaakt ten gevolge van toegang en het gebruik van de website af. Ook garandeert PlusM2 niet dat de website foutloos en ononderbroken zal functioneren.

De vermelde prijzen, levertijd en uitvoering zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen indien het product afwijkt van het aangeboden product. PlusM2 streeft er echter naar om deze wijzigingen te beperken.

PlusM2 behoudt zich het recht voor onverhoopte fouten in prijzen en/of omschrijvingen schriftelijk te corrigeren voordat het product uw bestelling in productie wordt genomen. Hierbij staat het u vrij om uw bestelling te heroverwegen.

Voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen, en die geen eigendom van anera.eu zijn, aanvaardt PlusM2 geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid. Deze zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van onze website. Dit geldt tevens voor inhoud, advertenties, producten of andere informatie op deze websites of vermelde bronnen.

  • Vaste leverkosten Verzonden voor €150
  • Snelle levering excl. Montage 3 weken
  • CE-markering Levering volgens Europese wet- en regelgeving